Mindmappen ideaal voor beelddenkers

Wil je al leerkracht kinderen die in beelden denken optimaal betrekken bij je onderwijs situatie? Dan is Mindmappen en prachtige manier. Kinderen die  in beelden denken leggen namelijk makkelijk verbindingen tussen dingen die nieuw zijn en dingen die ze al eerder hebben geleerd. Dit Talent kun je via deze leerstrategie dus mooi ondersteunen.

Heb je een steuntje in de rug nodig? Bekijk dan de film van onderwijs maak je samen. Of maak gebruik van hun inspiratie reader. Veel plezier met Mindmappen.

Mindmappen is een ideale manier om in de klas oa het structureren, samenvatten, brainstormen en onthouden te verbeteren. Je hebt er niet veel voor nodig en is erg leuk om te doen. Het levert bovendien nog betere resultaten en meer betrokkenheid bij leerlingen op. Dat is nog eens slim leren.
Door de vele trainingen aan teams PO, VO en AB’ers ben ik blijvend enthousiast over Mindmappen in de klas. Dat wil ik graag delen. Vandaar dat we bij Onderwijs Maak Je Samen de gratis Mindmap Inspiratiereader hebben gemaakt:
http://www.onderwijsmaakjesamen.nl/actueel/gratis-mindmap-ideeenboek/
Veel plezier ermee.

Share Button

, , , ,

Comments are closed.